Covid

Hieronder kan u alle informatie terug vinden rond de maatregelen die we genomen hebben voor Covid. (Update 26 juni 2021)

Met hoeveel personen mogen we komen karten?
Je mag met max 8 personen aan tafel zitten.

Hoe moeten we reserveren?
Reservatie is niet verplicht, maar sterk aangeraden.

Hoe moeten wij de karting betreden?
We vragen je te verzamelen op onze parking. Blijf in je auto wachten tot iedereen van jou bubbel aanwezig is. Kom dan als groep naar boven. Gelieve in het voorziene vak te wachten, mochten er nog andere groepen staan te wachten.
Binnen in ons cafetaria is er een wachtruimte voorzien. Wacht daar tot een medewerker van ons uw tafelnummer geeft.

Moet je een mondmasker dragen?
Een mondmasker dragen is verplicht bij verplaatsing binnen onze karting. Als je aan tafel zit mag deze afgenomen worden. Wanneer je gaat karten is enkel je helmmuts dragen voldoende.

Kunnen wij nog steeds huurmateriaal gebruiken?
We raden jullie aan zoveel mogelijk persoonlijk materiaal te gebruiken. We hebben op de karting de mogelijkheid zelf een helm aan te kopen in verschillende kleuren en designs. Als u toch een huurhelm moet gebruiken is dit mogelijk. U bent dan verplicht een helmmuts te dragen.
Alle huurhelmen worden na een sessie altijd gereinigd in onze helmenreiniger.
Jammer genoeg is het momenteel niet mogelijk om een huur overall te gebruiken. We raden u dan ook aan om comfortabele kleren te dragen, die ook mogelijks vuil mogen worden.

Kunnen wij nog iets eten in het cafetaria?
Voor de komende periode zal onze keuken gesloten zijn. Het is enkel mogelijk om snacks te bestellen zoals kaas, salami, bitterballen, mini loempia’s, …

Kunnen wij aan de bar bestellen?
Het is niet mogelijk om aan de bar te bestellen. Gelieve zoveel mogelijk aan je tafel te blijven zitten. Als je graag iets wilt bestellen komen wij dit noteren en brengen.

Kunnen wij allemaal komen karten?
Op dit moment is het mogelijk voor alle leeftijden om te karten.