Covid

Hieronder kan u alle informatie terug vinden rond de maatregelen die we genomen hebben voor Covid. (Update 19 november 2021)

Met hoeveel personen mogen we komen karten?
Er is geen beperking op het aantal mensen met wie je mag komen karten.

Jullie mogen met maximum 6 personen aan een tafel plaatsnemen, of het gezin moest groter zijn dan 6 personen.

Hoe moeten we reserveren?
Reservatie is niet verplicht, maar sterk aangeraden.

Wie mag er komen karten?
Iedereen met een geldig Covid Safe Ticket (digital of op papier) en zonder mag komen karten. Het is enkel toegestaan aan mensen met een Covid Safe Ticket en een mondmasker (vanaf 10 jaar) om in het gebouw te verblijven. Mensen zonder een geldig Covid Safe Ticket moeten wachten op de parking of terras tot hun beurt. Dit geldt enkel voor mensen vanaf 16 jaar.
Onze medewerkers mogen een identiteitscontrole uitvoeren. Gelieve dan ook uw identiteitskaart of rijbewijs bij te hebben. Mensen die voorgaande weigeren, kunnen de toegang tot de karting ontzegd worden.

Moet je een mondmasker dragen?
Mensen met een geldig Covid Safe Ticket zijn verplicht vanaf 10 jaar een mondmasker te dragen. Enkel bij het plaats nemen aan tafel mag u het mondmasker afzetten. Mensen zonder een geldig Covid Safe Ticket zijn ook verplicht een mondmasker te dragen bij verplaatsing binnen ons gebouw.

Kunnen wij nog steeds huurmateriaal gebruiken?
We raden jullie aan zoveel mogelijk persoonlijk materiaal te gebruiken. We hebben op de karting de mogelijkheid zelf een helm aan te kopen in verschillende kleuren en designs. Als u toch een huurhelm moet gebruiken is dit mogelijk. U bent dan verplicht een helmmuts te dragen.
Alle huurhelmen worden na een sessie altijd gereinigd in onze helmenreiniger.
Jammer genoeg is het momenteel niet mogelijk om een huur overall te gebruiken. We raden u dan ook aan om comfortabele kleren te dragen, die ook mogelijks vuil mogen worden.

Kunnen wij nog iets eten in het cafetaria?
Voor de komende periode zal onze keuken gesloten zijn. Het is enkel mogelijk om snacks te bestellen zoals kaas, salami, bitterballen, mini loempia’s, …

Kunnen wij allemaal komen karten?
Op dit moment is het mogelijk om vanaf 6 jaar te komen karten.