Over ons

Goodwill Karting in Olen is een echt familiebedrijf, wat je goed kan merken aan de toffe sfeer. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in de kartwereld, dus bij ons ben je in goede handen. Ons wagenpark bestaat uit krachtige 270CC karts in topconditie en ook enkele kinderkarts voor juniors vanaf 6 jaar.

Ons circuit is zeer uitdagend zodat zelfs de grootste snelheidsduivels aan hun trekken komen. Bijzonder is dat je bij goed weer bij ons zowel binnen als buiten rijdt. Omdat we de passie voor racen delen met onze klanten organiseren we ook regelmatig wedstrijden, van korte sprints over wetraces tot het hoogtepunt van het jaar: onze 24u race in augustus!

Uiteraard is veiligheid voor ons minstens zo belangrijk als fun, wat te zien is aan zowel onze karts als ons circuit. Zo hebben we bijvoorbeeld zelf onze karts aangepast om de veiligheid nog verder te verhogen en staan er op verschillende punten op het circuit waarschuwingslichten waarmee we snel kunnen ingrijpen wanneer iemand in de fout gaat.

Om een goede luchtkwaliteit te garanderen is onze piste uitgerust met een zeer goed afzuigsysteem en beschikken we over een CO2 detectiesysteem met verschillende detectoren die rond het hele circuit zijn opgesteld.

Ons team

Maak kennis met ons team

Cafetaria verantwoordelijke

Priscilla

Baan Marshall

Ken

Zaakvoerder

Matthias

Zaakvoerder

Auke

Members only sectie

Heb je bij ons een lidkaart? Wil jij je persoonlijke historiek bekijken? Klik snel hieronder om naar onze members sectie te gaan!